В раздела медицинско облекло, фирмата предлага традиционни лекарски престилки, медицински халати, медицински туники и панталони специализирано операционно и медицинско сабо.
Качеството на материалите и характеристиката на платовете използвани при изработката, съчетана с традиционния дизайн осигуряват удобствата и комфорта на облеклата и предполагат чувството за свежест.
Предпочитаният материал е памука, в съчетание с полиестер като процентното съотношение на нишките и грамажа определят сезонния характер на облеклото. За работещите в хирургичните зали се предлагат специализирани операционни облекла за многократна и еднократна употреба. Специфичното при тези облекла е технологията приложена при производството, която осигурява защитата и сигурността на оператора и асистентите му в операционната зала. Облеклото се предлага в различни цветови гами според предпочитаните от различните клиники.

Постелъчен инвентар
Артемедикал ЕООД предлага болничен постелъчен инвентар за многократна употреба, предназначен за нуждите на операционният блок.
Изработен от 100 % памук и включваа операционните чаршафи и компреси с различни видове прорези съответващи на различните видове операции и манипулации в очната, ушната, коремната хирургии, както и в гинекологията, урологията и артроскопската хирургия. Предлага в синьо, зелено и жълто.